TRATAMENTE PENTRU CADEREA PARULUI

Cele mai eficiente remedii împotriva căderii părului

Pierderea zilnică a 30-40 de fire de păr este un lucru normal, dar, când situaţia devine mai gravă, ne gândim cum am putea să ne regenerăm podoaba capilară. Primul impuls este acela de a apela la tratamente ajutătoare, care nu au efecte secundare.

Mezoterapia fractionata sau MICRO INJECTOR LITHIUM+

Sistem fracționat de îngrijire profesionale a pielii cu microace este un tratament revolutionar simplu si eficient ce are ca actiune stimularea formarii naturale de colagen nou in piele, proces numit inductie de colagen, cu efect de regenerare a scalpului si firului de par.

Tratamentul se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special automat cu microace. Este un tratament care trateaza straturile profunde ale pielii fara a indeparta stratul superficial ca in cazul laserului sau peelingului chimic.

 Caderea_parului.jpg

Cu ajutorul OXIGENULUI HIPERBARIC

Oxigenul este esential pentru viata si pentru sanatatea noastra. Revitalizeaza si hraneste fiecare celula a corpului nostru.Medicina a descoperit de mult timp efectele binefacatoare ale oxigenului, datorita proprietatilor sale antibacteriene, de imbunatatire a circulatiei si a metabolismului. Tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create.

Amestecurile de substante active utilizate sunt absorbite profund si in cantitate mare in piele, ceea ce creste efectivitatea tratamentului. Se utilizeaza amestecuri de substante active pentru stimularea cresterii parului cu vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, extracte din plante ce hranesc si stimuleaza radacina firelor de par.

Formarea de noi vase de sange, imbunatateste alimentarea cu sange a pielii, in acest fel pielea este mult mai bine hranita si oxigenata.