ELECTROSTIMULARE

electrostimulare.jpgElectrostimularea musculară este o tehnologie care a cunoscut cea mai mare dezvoltare la începutul anilor 1970, când a fost folosită pentru astronauţii care aveau nevoie de o punere rapidă în formă a musculatorii la întoarcerea din călătoriile în spaţiu.

De fapt, electrostimularea este un fel de fitness intensiv, fără ca noi să depunem vreun efort.

Experţii au evaluat că 45 minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastica fără întrerupere. Astfel efectele sunt vizibile imediat, chiar după prima şedinţă pierzându-se 1-3 cm (în cazul persoanelor cu un surplus mare de greutate).

În afară de tonifierea musculară şi arderea grăsimilor, care duc la o incredibilă scădere în cm, electrostimularea creşte metabolismul, circulaţia sanguină şi gradul de oxigenare al zonei respective. Aparatele sunt total neinvazive şi nu au efecte pe termen lung. Ele sunt utilizate în special în sănătate pe partea de recuparare musculară, iar în domeniul frumuseţii se folosesc cu succes de peste 25 de ani în centrele din Europa şi SUA.

După un astfel de tratament, slăbirea în kilograme nu este foarte vizibilă, deoarce scade procentul masei grase din corp şi creşte procentul masei musculare (acest lucru se poate vedea şi la măsurarea ulterioară a masei grase).

Ceea ce este vizibil cu adevărat, este pierderea în centimetri!  Reţineţi: după 28 de şedinţe de electrostimulare musculară se poate vorbi de efectul unei lipoaspiraţii! Fără bisturiu, fără durere!

Aparatele noastre funcţionează cu ajutorul a 24 de electrozi din silicon care transmit impulsuri electrice simultan sau alternativ, oferindu-vă posibilitatea de a alege programul special destinat zonelor pe care vreţi sa le lucraţi (abdomen, solduri-fese-coapse, tonifiere, slăbire, etc.).

La cererea clientului , după efectuarea fiecărei şedinţe zona respectivă va fi unsă cu o cremă anticelulitică, termoreductoare, care arde grăsimile şi celulita. Pentru început sunt necesare 3-4 şedinţe/săptămână iar apoi 1-2 şedinţe/săptămână sunt suficiente.

Contraindicaţii:   

  • femei însărcinate
  • diabetici  
  • persoane care suferă de tensiune arterială foarte ridicată 
  • persoane care au tije metalice    
  • steriletul dacă este confecţionat din tije metalice (dacă acesta este din tije de plastic nu are contraindicaţii)
  • boli de piele