ÎMPACHETĂRI

Împachetări anticelulită cu alge marine

Au compoziţia ideală pentru tratamentele anticelulită. Pudra fină de alge se amestecă cu apa devenind o pastă. Prin efectul termic pe care îl oferă favorizează eliminarea apei, grăsimilor şi toxinelor. Principii active: laminaria, fucus serratus, kaolin, etc.


Împachetări cu paragil

Reduc celulita, înlătură retenţia de lichide, remodelează silueta. Contribuie la eliminarea grăsimilor, intensifică schimburile metabolice şi activează circulaţia limfatică şi sanguină. Hraneşte şi hidratează pielea.


Împachetări cu cremă de termosudaţie

Favorizează o transpiraţie abundentă şi arderea grăsimilor din corp. Prin această transpiraţie se elimină toxine şi apa reţinută în ţesuturi. Se robandeşte elascititatea şi fermitatea pielii. Înaintea împachetărilor propriu-zise se efectuează un peeling corporal profesional cu sâmburi de caise, se aplică crema de tratament, se înfoliază pacienta şi se introduce în tunelul NO CELLULITE cu infraroşii sau la pătură termică timp de 45-60 min. După aceasta se aplică o cremă anticelulită termică reducătoare.

Pentru obţinerea rezultatelor dorite se recomandă efectuarea a cel puţin 3 şedinţe/săptămână iar după aceea o şedinţă/săptămână pentru întreţinere.

Contraindicaţii:

 • persoane cu probleme cardiace grave
 • epilepsie
 • boli de piele
 • menstruaţie
 • sarcină

 

Împachetări Universal Contour WrapUniversal Contour Wrap

Universal Contour Wrap este o senzaţională terapie naturală care te ajută să slăbeşti 15 centimetri în doar 2 ore de tratament. În plus, cu Universal Contour Wrap, scăderea de 15 cm este de asemenea garantată şi se menţine pentru cel puţin 30 de zile.

ÎN CE CONSTĂ:

 • Universal Contour Wrap presupune împachetarea de la gât până în vârful picioarelor cu 25-30 de benzi elastice, impregnate cu argilă îmbogăţită cu minerale. Odată împachetată, tot ce trebuie să faci este sa te relaxezi şi să laşi mineralele să acţioneze. Spre deosebire de alte tehnici de împachetare care se bazează pe deshidratare, cu Universal Contour Wrap este chiar recomandat să te hidratezi corect atât înainte, în timpul, cât şi după şedinţă, astfel încât organismul să continue pierderea în centimetri şi detoxifierea.

CUI SE ADRESEAZĂ:

 • Oricine poate utiliza Universal Contour Wrap ca metodă de slăbire ultra-rapidă, indiferent de forma sau greutatea pe care o ai, indiferent dacă te-ai hotărât asupra unui plan temeinic de slăbit sau vrei doar să scapi cât mai repede de centimetri în plus. Tocmai datorită faptului că rezultatele apar dupa prima şedinţă, te poţi baza pe Universal Contour Wrap pentru a slăbi exact înainte de a pleca în vacanţă sau pentru acea ocazie special pe care ai stabilit-o în ultimul minut.

CARE SUNT BENEFICILE:

 • SLĂBIRE - Universal Contour Wrap îţi oferă o slăbire ultrarapidă de 15 centimetri în doar 2 ore de tratament şi care durează cel puţin 30 de zile.
 • TONIFIERE - Universal Contour Wrap revitalizează fibrele de elastin ale organismului şi compactează zonele cu depozite de grăsime, remodelând perfect corpul.
 • EXFOLIERE - În timpul şedinţei, corpul îţi este învăluit în argila călduţă şi benzi de tratament. Ca atare, fiecare centimetru este temeinic curăţat şi hrănit, iar la sfarşitul şedinţei vei arăta şi te vei simţi fabulos.
 • DETOXIFIERE - Argila bogată în minerale ajută la extragerea toxinelor localizate sub piele, revitalizându-te după fiecare tratament.
 • COMPACTAREA PIELII - Universal Contour Wrap este cea mai eficientă metodă de a reduce pielea flască cauzată de sarcină sau de schimbările bruşte de greutate de pe urma dietelor sau chirurgiei cosmetice (lipoabsorbţie).

 

Împachetări cu ciocolată

Împachetările cu ciocolată au atât rol anticelulitic dar şi de relaxare. Este un stimulant puternic dar ne poate oferi şi o stare de relaxare. Împachetarea conţine THEOBROMA CACAO - ingredient activ din creme anticelulitice cu ciocolată, care induce starea de bine şi de relaxare.

 

THERMO-FRIO-SHOCK - Cel mai nou tratament anticelulitic şi de slăbire rapidă, cu bandaje elastice - o terapie simplă cu rezultate imediate

Aşa cum v-am obişnuit de trei ani, cabinetul nostru continuă să vină în întâmpinarea celor care duc o luptă continuă cu kilogramele şi centimetri în plus, aducând cele mai noi terapii în domeniu. Astfel, Thermo-Frio-Shock este cel mai nou tratament pentru slăbire rapidă, recent adus şi în Romania. Cu efecte imediate, tratamentul compactează ţesutul, reduce celulita, tonifică şi estompează vergeturile. Noutatea constă în faptul că terapia Thermo-Frio-Shock poate sa topească micro şi macronodulii celulitici şi adipoşi. Combinaţia cald-rece, în tratamentele corporale, este cea care oferă cea mai spectaculoasă şi mai rapidă compactare a ţesutului adipos. Pe de o parte, dilatăm şi contractăm, într-un interval de timp foarte scurt, iar pe de altă parte, obligăm organismul să-şi regleze rapid temperatura. Asta înseamnă centimetri pierduţi, pe de o parte, şi calorii consumate, pe de alta. În cazul persoanelor cu un strat adipos şi celulitic mai mare, este firesc să existe o pierdere semnificativă de centimetri, în circumferinţă, este normal să obţii rezultate foarte bune. Dar, eficienţa unui produs anticelulitic şi slimming o poţi vedea, cel mai bine, pe o persoană normo-ponderală. Te las pe tine, să descoperi eficienta tratamentului Thermo-Frio-Shock! Rezultatele sunt spectaculoase. Un astfel de tratament vă stă acum la dispoziţie.

 

Împachetare anticelulitică cu cafea

Împachetare naturală de tratament cu un puternic efect reducător anti-celulită (arzător de grăsime), drenant (conţine alge marine) şi oligo-remineralizant. Se aplică după un masaj anti-celulitic pentru a acelera eliminarea depozitelor de apă şi transformarea grăsimilor în energie stimulantă.