MICRONEEDLING  CU  MICROINJECTOR  LITHIUM+

CE ESTE?

MICROINJECTOR LITHIUM+ este un sistem de ultimă generație de tratament fracționat a pielii cu microace. Este un dispozitiv sigur și eficient de tratamente cu microace verticale, care vă oferă soluții în tratamente de rejuvenare, regenerare sau tratamentul hiperpigmentațiilor. Prin crearea a mii de canale verticale în derm, MICROINJECTOR LITHIUM+ stimulează formarea de noi straturi de colagen și elastină, pentru o piele tanara, luminoasa, fara imperfectiuni.

Microinjector_lithium_1.jpgMICROINJECTOR LITHIUM+ sau mezoterapia fractionata, este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit atat la nivel facial, scalp cat si corporal.

Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Utilizarea MICROINJECTOR LITHIUM+, mai ales în compania produselor cu ingredienți activi(acid hialuronic, cocteil de vitamine) care penetrează straturile superioare ale pielii, ajută la refacerea echilibrului natural a pielii, reface activitatea celulară și conferă un aspect sănătos. Rezultatul este o piele care radiează de sănătate, tonifiată și frumoasă.

BENEFICIILE TRATAMENTULUI CU MICROACE

+ tratarea cicatricilor provocate de acnee, a cicatricilor accidentale si chirurgicale,

+ disparitia ridurilor fine,

+ reducerea hiper-pigmentațiilor aparute in urma sarcinii sau expunerii la soare,

+ diminuarea porilor dilatati,      

+ ameliorarea pana la disparitie a vergeturilor,

+ tratarea cicatricilor atrofiate,

+ hidratarea profunda a tenului uscat,

+ refacerea generala a condiției pielii,

+ stimularea fibroblaștilor pentru producția de colagen.

Microinjector_lithium_2.jpg

AVANTAJE ALE MICROINJECTORULUI LITHIUM+

+fara efecte secundare nedorite,

+ timp de refacere scurt,

+ Adancime controlata de penetrare a microacelor (0 - 2,5mm)

+ Refacerea generala a conditiei pielii prin regenerare cutanata intensa,

+ Penetrarea mai buna a serurilor folosite,

+ Poate fi folosita ca si terapie unica sau,pentru rezultate maxime, combinata cu alte terapii,cum ar fi: peeligurile chimice superficiale, tratamentul de hidratare cu oxigen hiperbaric si radiofrecventa.

Microinjector_lithium_3.jpg

CUM ACTIONEAZA?

Tratamentul cu micro-ace se bazeaza pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul reactioneaza la introducerea acelor la fel cum ar reactiona la orice alt obiect  ascutit ce penetreaza pielea. Diferenta este data de dimensiunea obiectului - fiind vorba in acest caz de microace. Introducerea de ace chirurgicale foarte mici este simtita de nervii receptori ai pielii ca un stimul al leziunii. Acele sunt atat de fine si subtiri, incat ranirea tesutului este foarte putin probabila. Cu toate acestea, acest "stimul nervos" are ca tinta un proces de vindecare in cascada. Celulele din piele elibereaza semnale de crestere catre celulele nediferentiate, dupa intepare. Efectul este raspandirea de noi celule. Acestea inchid rana, transformandu-se automat in fibre de colagen, dar creeaza si fibre capilare care ajuta la circulatia sangelui.

Rezultate

Se observa la o saptamana de la tratament, efectul maxim apare in general la 6-8 saptamanai dupa tratament, iar procesul de imbunatatire continua pentru mult timp.

Mezoterapia fractionata, contribuie la volumizarea si ingrosarea pielii, rezultatul fiind de intinerire vizibila, netezirea ridurilor fine, diminuarea cicatricilor, cresterea elasticitatii si imbunatirea texturii pielii.


Mezoterapia fractionata prin micro-needling este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita pe intreg corpul: fata, gat, decolteu, maini, cearcane sau zone extinse de pe corp in cazul vergeturilor si a pielii lipsite de tonus.

AFECTIUNI  TRATABILE  CU  MICROINJECTOR  LITHIUM+

+ hiperpigmentațiile, melasma, pete cauzate de expunerea la soare,

+ pielea lipsita de tonus, piele îmbătrânită și flască,

+ liniile de expresie și ridurile fine / medii,

+ reducerea dimensiunii porilor,ten gras,

+oprirea caderii si stimularea cresterii parului,

+ uniformizarea culorii tenului,

+ cicatrici și vergeturi,

+ îngrijirea pre- și post intervenții de chirurgie estetică.

Microinjector_lithium_4.jpg

PRECAUTII

In cursul sesiunilor de tratament este absolut obligatorie evitarea expunerii directe la soare o saptamana dupa tratament si folosirea cu regularitate a cremelor cu ecran solar SPF30/ 50 si a dermocosmeticelor recomandate.

Orice crema sau tratament utilizați pe fata sau corp imediat după mezoterapia fractionata, va patrunde prodund in piele si va avea actiune mult mai puternica, de aceea este recomandat ca cei care folosesc Retin A, NU ar trebui să-l folosească în zilele in care se efectueaza tratamentul. Dozele mari de vitamina A pot fi toxice !

CONTRAINDICATII:

 • sarcina si alaptare;
 • persoanele cu tendinta de a forma cicatrici cheloide;
 • infectii ale zonei de tratat;
 • herpes in zona de tratat;
 • patologii de coagulare a sangelui, tratament cu anticoagulante;
 • vindecare intarziata;
 • tratament cu izotretinoin, retin-a, roaccutane in ultimele 3-4 luni.

DURATA

Protocol de lucru – 45-60 min.

 1. Este indicat ca inainte de aceasta terapie sa se efectueze un peeling enzimatic.
 2. Inainte de realizarea terapiei microneedling, se aplica o crema anestezica care atenueaza disconfortul creat de intepaturi – 15 min ;
 3. Se porocedeaza la manevra efectiva de penetrare – 20 min ;
 4. Se aplica substantele active in functie de problemele specifice ;
 5. Se aplica masca calmanta -15 min ;
 6. Se aplica crema cu protectie solara

Dupa tratament apare o usoara roseata si exfoliere a pielii care pot persista de la cateva ore la cateva zile daca nu se aplica o masca calmanta imediat dupa tratament. Se utilizeaza obligatoriu pe tot parcursul tratamentului factor de protectie solara SPF30/50. O saptamana dupa tratament se evita exunerea directa la soare.

FRECVENTA 

4-6 sedinte la interval de 2-3 saptamani

Rezultate se vad si dupa o singura sedinta dar sunt recomandata min. 3-maxim 6 sedinte pentru rezultatul dorit.Dupa terminarea terapiilor, efectele benefice continua sa se accentueze in urmatoarele luni.

Fiecare pacient/client este unic si reactioneaza diferit atat la afectiuni, cat si la tratamente. In consecinta,  tratamentul fiecaruia este individualizat si urmarit cu atentie pe toata perioada de tratament.

 

Va asteptam in centrul nostru pentru o recomandare personalizata.