TRATAMENTE FACIALE


1. Lifting prin Radiofrecvență multipolară.raiofrecventa.png

Un tratament care oferă lifting instant producând vasoconstricția colagenului, iar datorită luminii infraroși biostimulatoare, este stimulată sinteza de noi fibre de colagen.

2.Curățare și hrănire prin Microdermoabraziune + Ultrasunete + Mască + Masaj.

Este un tratament facial bazic, în cadrul căruia cu ajutorul microdermoabraziunii înlăturăm stratul de celule moarte, lăsând tenul să respire și să se regenereze. După se aplică un ser adecvat tipului de ten tratat, cu ajutorul ultrasunetelor de înaltă frecvență, urmat de mască hrănitoare și masaj.


3. Microdermoabraziune + Oxigenhiperbaric cu ser + mască + masaj.  images.jpg

 Este un tratament complet, deoarece curățăm tenul de celulele moarte cu microdermoabraziunea iar după venim cu

oxigenulhiperbaric, cu ajutorul căruia infuzăm până în profunzimea dermului ser specific tenului ( hidratant, antiacneic, albire, rejuvenare, revitalizare), urmează o mască și masajul de final. Astfel ajutăm tenul să se hidrateze nu doar superficial la nivelul epidermei ci să pătrundă în profunzime până la nivelul dermului.Acest lucru fiind dublat de beneficiile oxigenării cu un oxigen de puritate 98%, care stimulează regenerarea celulară de 20 ori mai rapid.

Aceste ședințe se recomandă a fi făcute săptămânal timp de 6 săptămâni, deoarece fiind un tratament care lucrează prin acumulare, după aceste 6 ședințe, studiile chimice au demonstrat că tenul ajunge la nivelul optim de hidratare.

4. Lifting total + Hidratare în profunzime.

Endermologie facială, care reprezintă un masaj vacumatic foarte profund stimulând astfel schimburile metabolice, și decongestionează musculatura facială,  urmat de oxigenareahiperbarică cu ajutorul căreia infuzăm în profunzimea dermului seruri de ( lifting și revitalizare, anti-aging), mască( hrănitoare sau de lifting) și masaj de final.

Este un tratament complet în ceea ce privește liftingul facial prin metode noninvazive.

La aceste terapii se mai poate adauga și radiofrecvență(vezi radiofrecvență) care și ea lucrează, dar din altă direcție, tot pe lifting. Numărul de ședințe necesare este de minim 6 făcute în prima fază săptămânal după care se recomandă o ședință de întreținere la 30 zile.

5. Lifting în 2 pași

Endermologie facială + Radiofrecvență facială.

Două terapii care luate separat oferă rezultate vizibile în ceea ce privește liftingul. Din dorința de a oferi clienților noștri maximul de rezultate, vă oferim aceste terapii în cadrul unui singur tratament, dublând astfel atât rezultatele cât și durata eficenței.


6. Rejuvenare facială, anti-aging și acnee cu ajutorul luminii intens pulsate.

Cu cel mai eficient aparat SPL

 7.Tratament INTRACEUTICAL

- Supranumit şi tratamentul Madonei (vezi intraceuticals )

 

Vă așteptăm așadar cu o gamă variată de terapii și combinații ale acestora, toate doar din dorința de a avea cele mai bune rezultate, fie că este vorba de lifting, hidratare, antiacnee, pete pigmentare, anti-aging.